Publicat per

Qui soc?

Soc Arnau Solé i tinc 18 anys. Visc a Sant Cugat del Vallès i actualment estic cursant el segon any al grau de Filosofia. He decidit matricular-me al grau de Llengua i Literatura Catalanes perquè m’agrada la literatura i perquè tinc un gran interès en aprofundir en el coneixement de la meva llengua.

Salutacions cordials

Debat1el Qui soc?

  1. Laia Chimeno Muñiz says:

    Bon dia!
    Em dic Laia Chimeno Muñiz i visc al Prat de Llobregat. Actualment estic cursant l’últim curs del grau d’Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l’horari que faig m’ha permès compaginar dues assignatures d’aquest grau de la UOC. Tinc molt interès per la llengua catalana des de fa uns quants anys, sobretot la part de la literatura, i pel fet que em permet augmentar les meves sortides professionals com a mestra, ja que el català és la llengua vehicular dels centres educatius a Catalunya. Espero aprendre i poder seguir ensenyant el català i la seva història.

Deixa un comentari